המסקנה פשוטה: אתר איטי פשוט נוגס לכם ברווחים ומוריד לטמיון את כל העבודה הקשה שעשיתם כדי להביא את הגולשים אליכם. איך משפרים את המהירות? נסו ליישם את הפעולות הבאות:
יחד עם זאת, גוגל עדיין נשען ברובו על תכנים טקסטואליים לכן גם אם האתר שלכם נשען על ויז'ואל, כדאי מאד שיהיה קצת מלל שיתמוך בזה.
הבעיה העיקרית – איך כותבים מדריך לקידום אורגני בגוגל, תחום שהוא כל כך דינמי ומשתנה בערך כמו שער הביטקוין (סתם, לא עד כדי כך…).
דפוס התנהגות זה מסביר את רצונם של בעלי האתרים להופיע בצמרת הדירוג של מנועי החיפוש. באתרים רבים להגברת החשיפה יש השפעה כלכלית, בין אם האתר משמש למכירת מוצרים ובין אם מניב רווחים מפרסום. אפילו באתרים המבוססים על תרומות, גיוס התרומות מושפע בצורה משמעותית מסטטיסטיקות הגלישה באתר.
מטרת מחקר מילות המפתח היא לוודא שאתם הולכים להשקיע את המאמץ במקומות הנכונים. לצורך כך אתם רוצים להתחשב בכמה מדדים:
חדשים כאן? כל מה שחשוב לדעת על קידום here אתרים אני מסביר כאן.
כל הנושא של שימוש ברשתות חברתיות, עדיין לא הוכח בצורה מובהקת, כבעל השפעה מכרעת על קידום האתר.
קידום אתרים במנועי חיפוש (מכונה גם קידום אורגני או פרסום אורגני) הוא מגוון הפעולות המתבצעות במטרה לשפר את מיקומיו של דפי אתר אינטרנט בתוצאות החיפוש של מנועי החיפוש, במטרה להגדיל את נפח הצפיות באתר המקודם.
הקפידו לעצב את האתר כך שיתאים למכנה המשותף הנמוך ביותר. אל תניחו שמה שברור לכם מובן באותה מידה לגולש הממוצע באתרכם. עזרו לו להתמצא באתר, הנגישו את העמודים החשובים ביותר שלכם, תדאגו שיהיה נעים לעין (פונטים בגודל מתאים, רווח בין פסקאות, צבעים נעימים, שילוב של מדיה עשירה ועוד) והובילו אותו אל המטרה שלשמה הבאתם אותו לאתר.
בחרו בביטויים שממקמים את הגולשים שיגיעו אליכם כמה שיותר קרוב לסוף התהליך ותהנו מאחוזי המרה מעולים.
טקסט שנגיש רק לאחר התחברות - יצירת תיאור מתאים לדפים שלא נגישים
בנוסף, מחקר מילים טוב צריך לקחת בחשבון את התקציב ורמת התחרות כדי לדעת לאיזה מלחמות כדאי להיכנס ולאיזה לא.
אם אתרים טובים שגוגל כבר סומך עליהם, ממליצים על האתר שלכם, כנראה שיש טעם להציג גם אתכם גבוה יותר בתוצאות החיפוש.
אם אתם כאן, אתם בטח מחפשים את המדריך לקידום אתרים בגוגל הכי טוב שיש בשפת הקודש.